דף הבית » פתרונות AV » Capture Vision Station » LC100
מערכת Lumens CaptureVision LC100 היא מעבד מדיה דו-ערוצי הכל-באחד המאפשר לכם להקליט, לשלב מקורות ולהזרים שידורים חיים. כניסות AV כוללות HDMI, SDI, USB, Ethernet ו- XLR לאודיו מקצועי.
סצנות מוגדרות מראש וממשק משתמש גרפי אינטואיטיבי מפשטות את ההפקה החיה ותוכנת הפריסה מרכזת את ניהול המערכת.
המערכת רלוונטית ללכידת הרצאות בחינוך, הזרמת טקסי תפילה, שיתוף הדרכות ארגוניות והעברת אירועים חיים.
מאפיינים עיקריים:

ה- LC100 מקליט את הווידאו המעורבב בתוכנית ומקליט שני קלטי וידאו עם אודיו עצמאי. זה מפשט את ארכוב המדיה והפוסט-פרודקשן.

סצנות פריסת בנייה שמשלבות מגוון אלמנטים ויזואליים כוללות וידאו במסך מפוצל, תמונה בתמונה, שכבות כותרת/לוגו ותמונות רקע. הפעל ושנה פריסות בלחיצת עכבר.

שליטה חיה משולבת במכשיר. חבר מסך HDMI ל- LC100 כדי לגשת לממשק הגרפי האינטואיטיבי. ניתן להפיק מפגשים בשידור חי או לתזמן מראש.

צריך הפסקה במהלך סשן הסטרימינג? לחצו על סימון הקפה כדי להציג את עמוד זמן ההפסקה. משתמשים יכולים להעלות מסך הפסקה שתוכנן בעצמם

תוכנת הפריסה של Lumens מאפשרת שליטה, ניהול וניהול של מספר יחידות LC100 ברשת. מנהלים יכולים לעקוב מרחוק אחרי מצב המכשיר, לחסוך זמן ולהפחית עלויות.
לוח שלט רחוק של LC-RC01 Lumens , לוחית קיר ל-LC200 לשליטה באפשרויות הסטרימינג, ההקלטה ושמירת קבצי הווידאו בשידור חי. הפאנל מספק שלוש פונקציות מאקרו שיכולות להחליף מרחוק את הסצנה ולשלוט בהגדרות המוגדרות מראש של המצלמה.
ניתן להאריך את ה-LC-RC01 ל-30 מטר באמצעות כבל Cat 5e. זה יכול להיות מותקן על קירות ורהיטים בכל מארז סטנדרטי של US/EU A/V. מצויד ביציאת USB, הוא תומך בכונני הבזק מסוג USB להקלטה או גיבוי של קבצי וידאו. ה- LC-RC01 מציע גמישות רבה יותר להפעלת ה-LC200.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.